Vastuullisuus

Vastuullisuus

Tuotteen valmistusprosessi on huolella valittu ja olemme tietoisia, miten tuotteemme valmistetaan. Vaatteet ommellaan Suomessa käsityönä suomalaisesta kankaasta. Haluamme tukea suomalaista käsityötä.

Tuotteiden ideointi alkoi 2020 marraskuussa. Halusimme, että tuotteiden alkuperä on tiedossa ja mahdollisimman hyvin mietitty. Tämä osoittautui yllättävän vaikeaksi ja ymmärsimme, miksi kaikki yritykset eivät valmista tuotteitaan vastuullisesti. Jatkoimme kuitenkin soittelua, löysimme suomalaisen kankaan valmistajan Harju Oy:n ja otimme heihin yhteyttä. Asiat alkoivat edetä. Vihdoin Joulukuussa saimme valmistettua ensimmäisen tuotteen käsityönä Raahelaisten ompelijayrittäjän ja painattajan avulla. Tammikuussa meillä oli laatikollinen Suomessa, käsityönä valmistettuja paitoja

Tuotantoprosessi on sama tälläkin hetkellä. Etsimme aktiivisesti parempia tuottamiskeinoja ja haluamme kehittää prosessiamme yhä enemmän. 

Emme käytä tuotteiden kuljetuksessa muovia.

Oversize- ja unisex mallit mahdollistavat tuotteiden monipuolisen käytön. Samaa vaatetta voi käyttää niin vanhat kuin nuoretkin.

Jos sinulla on kysyttävää vastuullisuudesta. Otathan yhteyttä 143firm@gmail.com. Ansaitset tietää mitä pidät ylläsi.